0 produs(e) - 0,00Lei

Termeni și Condiții

Site-ul www.biozilnic.ro, numit în continuare BIOZILNIC, este proprietatea SC VIAOMEGA SRL, înregistrată în Bucuresti, cu sediul pe str. Trompetului nr. 52, sector 5, număr de ordine in Registrul Comerțului J40/1947/2021, CUI 43680687.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. VIAOMEGA SRL iși asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni și condiții". Orice accesare a acestui site va fi interpretată ca o acceptare necondiționată a termenilor și condițiilor de mai jos.

VIAOMEGA SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul BIOZILNIC și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VIAOMEGA SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatură web către BIOZILNIC este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atâta timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru VIAOMEGA SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a VIAOMEGA SRL asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului BIOZILNIC - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea VIAOMEGA SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul VIAOMEGA SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului BIOZILNIC numai în limitele meționate în prezentul document. Pentru încălcări ale drepturilor de autor adresa de contact este contact@biozilnic.ro.

2. Produsele și serviciile oferite de VIAOMEGA SRL pe site-ul BIOZILNIC, politica de prețuri

VIAOMEGA SRL iși rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul BIOZILNIC sunt noi, în ambalajul original al producătorului iar factura fiscală va fi trimisă pe email-ul clientului în termen de 3 zile. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv VIAOMEGA SRL iși asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseste în oferta curentă a importatorului.

Prețurile prezentate nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel publicat pe site la momentul achiziției.

Clientul nu trebuie să plătească separat TVA sau alte taxe adiționale, ci doar prețul și taxele afișate în mod expres pe site.

VIAOMEGA SRL nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fără limitare la, functionarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Notă juridică

În conformitate cu Regulamentul UE nr. 1169/2011, referitor la furnizarea de informații despre alimente către consumatori, toate indicațiile obligatorii prevăzute la articolele 9 și 14 din regulamentul menționat anterior sunt puse la dispoziție prin transcrierea acestora din datele prezentate pe ambalajul produsului (ingrediente, cantitate netă, condiții de depozitare și utilizare, alergeni, certificări etc.). Aceste informații se pot modifica ca urmare a modificărilor sau actualizărilor efectuate de producători sau în cazul unor loturi noi.

Din aceste motive, vă invităm să verificați și să consultați întotdeauna informațiile de pe etichetele produselor achiziționate înainte de a le consuma. Imaginile sunt reproduse numai în scop orientativ, produsele vândute pot fi supuse unor variații ale producătorilor.

Vă rugăm să contactați producătorul sau operatorul alimentar responsabil pentru informațiile alimentare - adică operatorul sub al cărui nume sau denumire comercială este comercializat produsul sau, dacă acest operator nu este stabilit în Uniune , importatorul pe piața Uniunii - pentru orice clarificare suplimentară necesară.

Conținutul BIOZILNIC (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorilor respectivi în țara noastră. Din acest motiv, VIAOMEGA SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru descrierile și ingredientele produselor afișate în site-ul BIOZILNIC, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci, sau de către importatorii agreați de aceștia. VIAOMEGA SRL și partenerii săi iși rezervă dreptul să modifice descrierile și ingredientele produselor fără o notificare prealabilă.

VIAOMEGA SRL nu oferă spre vânzare produse alimentare la care termenul de valabilitate a expirat sau produse alimentare cu ambalajul desigilat (excepție fac produsele care se comercializează vrac). De asemenea gramajul și dimensiunile pot avea o mică variație față de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variație care se află în limitele de toleranță acceptată de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade în sarcina producatorului care a afișat pe ambalaj respectivele informații.

VALABILITATEA PRODUSELOR COSMETICE SI A DETERGENȚILOR

Multi clienți sunt interesați de calcularea termenului de valabilitate al produselor, mai ales că pe unele produse nu se întalnește specificat un interval de valabilitate a produsului. Acest lucru este legal și se încadreaza în reglementările legii 178/2000 privind produsele cosmetice armonizată cu prevederile directivelor Comisiei Europene, care precizează la articolul 8 lit e) faptul ca:

''Termenul de valabilitate, marcat prin sintagma "A se consuma de preferință înainte de", urmată de data sau de detalii privind locul unde este inscripționată data pe ambalaj. Această informație se completează printr-o indicare a condițiilor care trebuie satisfacute pentru a garanta valabilitatea declarată. Data se exprimă clar și constă din luna și anul, în ordinea respectivă. Indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minimă de cel puțin 30 de luni. Asemenea produse sunt însotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezintă nici un pericol pentru consumator.''

Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este prevăzut în anexa 2 a legii menționate. Când cumpărați un produs din această categorie, la o analiză a acestuia, veți observa o cutie cu un capac deschis care are trecut în mijlocul ei semnul : 6M, 12M, 24M, 30M etc.

Produsele comercializate pe site-ul www.biozilnic.ro beneficiază de garanția legala de conformitate.

3. Plata securizată a produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul BIOZILNIC conform acestor "Termeni și Condiții" se poate efectua în avans prin plata online cu cardul, sau numerar la livrarea produselor.

În cazul alegerii opțiunii de plată online cu cardul, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. VIAOMEGA SRL va solicita procesatorului de plăți electronice confirmarea securității și a validității tranzacției, și va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor, această verificare putând duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, BIOZILNIC foloseste platforma Stripe. Mai multe detalii despre procesatorul nostru Stripe, aici https://stripe.com .

La plasarea comenzii pe site-ul nostru, puteți selecta metoda de plată online cu cardul iar la final veți fi redirecționat către pagina de plată. Pentru finalizarea tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma Stripe. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții. În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor cardului se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată Stripe. BIOZILNIC nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde în Romania. VIAOMEGA SRL își rezervă dreptul de a efectua confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Livrarea produselor va fi gratuită pentru comenzile care depășesc valoarea de 100 RON.

Pentru comenzile de până în 100 de lei se percepe o taxă de transport de 12 lei.

VIAOMEGA SRL se obligă conform legii, ca în termenul de 30 de zile de la data transmiterii comenzii de către client, să își îndeplinească obligațiile contractuale.

VIAOMEGA SRL își rezerva dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de BIOZILNIC care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majora conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de VIAOMEGA SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de VIAOMEGA SRL de la respectivul client.

5. Promoții și concursuri

VIAOMEGA SRL stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor care sunt organizate pe BIOZILNIC. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și numai în limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

6. Dreptul de returnare a produselor cumpărate la recepția coletului

Site-ul BIOZILNIC comercializează produse BIO alimentare, produse BIO pentru copii, produse cosmetice BIO, produse BIO pentru îngrijirea casei, jucării ecologice.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:

Conform legislației în vigoare (ord. 34/2014 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distantă - art 12, pct a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță - art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliul consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabiliți nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor, altele decât cele alimentare:

Cu privire la dreptul de a renunța la contract și la returnarea produselor de către cumpărător, acesta beneficiază de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului “. În termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produselor, Cumpărătorul trebuie să-l informeze pe Vânzător că doreşte să renunţe la contractul de achiziţie. Această notificare trebuie făcută prin email la adresa: contact@biozilnic.ro.

Formularul de retragere (pe care îl puteți genera și trimite cu ajutorul interfeței de la adresa https://biozilnic.ro/formular-retur ) se trimite pe email la contact@biozilnic.ro, completat doar dacă doriţi să va retrageţi din contract.

Model de formular de retur:

- Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon şi adresa de e-mail ale Vanzatorului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

- Comandate la data (*) / primite la data (*)

- Numărul comenzii

- Numele consumatorului (consumatorilor)

- Adresa consumatorului (consumatorilor)

- Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz

Cumpărătorul este obligat să returneze bunurile către BIOZILNIC în termen de 14 zile calendaristice de la notificarea scrisă şi trebuie să acopere şi costurile returnării. Bunurile care fac obiectul returului vor fi expediate de Cumpărator, pe cheltuiala sa, prin aceeași modalitate prin care au fost livrate, respectiv prin curier rapid. Bunurile trebuie returnate nefolosite, fără defecţiuni, în ambalajul original. Costurile returnării sunt acoperite de Cumpărător. BIOZILNIC va returna valoarea produselor în maxim 14 de zile de la denunțarea contractului de către client..

Produsele cumpărate de pe site-ul BIOZILNIC pot fi refuzate la efectuarea recepției coletului, daca acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de client. În plus, din motive de siguranță alimentară și igienă VIAOMEGA SRL nu acceptă returnarea produselor alimentare.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul BIOZILNIC

Utilizatorii care acceseaza site-ul BIOZILNIC pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabila. VIAOMEGA SRL își rezerva dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defaimător, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

VIAOMEGA SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății VIAOMEGA SRL și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut să nu cauzeze prejudicii vreounei terțe persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erorile de funcționare

Site-ul BIOZILNIC este găzduit de serverele unei terțe firme. VIAOMEGA SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. VIAOMEGA SRL nu va putea fi făcută raspunzatoare pentru erorile aparute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BIOZILNIC. VIAOMEGA SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul BIOZILNIC. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor în cauză.

9. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului BIOZILNIC este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricand vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleasi condiții de limitare a raspunderii din punct de vedere al conținutului la care este supusă și folosirea site-ului, în condițiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. VIAOMEGA SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonati în aceleasi condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului BIOZILNIC pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe raspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului BIOZILNIC mesajele comerciale, se considera ca au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, VIAOMEGA SRL nu poate fi facută raspunzătoare sub nici o forma de acțiunile abonaților săi.

VIAOMEGA SRL își rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca VIAOMEGA SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Link funcție abonare/dezabonare newsletter: https://biozilnic.ro/index.php?route=account/newsletter

10. Politica de confidenţialitate privind protecția datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare "Regulamentul") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin întocmirea acestui Regulament se dorește crearea unui cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene care să nu mai necesite măsuri naționale de implementare.

Este responsabil pentru operarea paginii web www.biozilnic.ro și are calitatea de operator VIAOMEGA SRL cu sediul în Bucuresti, str. Trompetului, nr. 53, înregistrată la ORC sub nr. J40/1947/2021, având CUI 43680687, prin reprezentant legal Ion Dan Topală.

Această pagină web se adresează exclusiv utilizatorilor cu vârsta peste 16 ani.

În vederea respectării obligațiilor care ne revin, derivând din Regulament, și având în vedere că protecția datelor dvs reprezintă o preocupare majoră și constantă pentru noi, am elaborat prezentul document, care stabilește categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm la vizita dvs pe pagina noastră web, scopul și temeiul prelucrării, durata prelucrării, unde păstrăm și cui transmitem aceste date, precum și drepturile pe care le aveți în calitatea dvs de persoană vizata, implementate special pentru a asigura protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale dvs. și în special a dreptului la protecția datelor cu caracter personal.

10.1. Definiții

”date cu caracter personal” orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

„prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

„operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

”persoană împuternicită” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;

Vă asigurăm că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent, doar pentru îndeplinirea scopurilor explicite care v-au fost aduse la cunoștință.

VIAOMEGA SRL în calitate de operator, prelucrează datele într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare.

10.2. Datele dvs. cu caracter personal pe care le prelucrăm. Scopul. Temeiul. Durata Prelucrării

Colectăm de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a vă putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web, pentru a putea onora comenzile dvs. pentru a vă putea oferi acces la produsele noastre și pentru a vă putea ține la curent cu produsele, serviciile și ofertele noastre (marketing direct), în măsura în care acest lucru este permis de reglementările legale sau se realizează pe baza consimțământului dvs.

În general prelucrăm următoarele date cu caracter personal ale dvs.:

- Nume și prenume

- Adresa de contact și adresa de livrare

- Număr de telefon

- Adresă de e-mail

- IP

- subpaginile accesate de IP

Fiecare categorie de date va fi colectată în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri și vor fi pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate. Pentru a asigura principiul transparenței informațiilor la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal vă comunicăm în cele ce urmează modul în care prelucrăm datele tale, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele dumneavoastră.

CREAREA UNUI CONT

În momentul creării unui cont de utilizator pe site-ul nostru www.biozilnic.ro , vă solicităm și colectăm numele, prenumele, adresa, nr. de telefon și adresa de email, IP. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare în scop precontractual, pentru a vă putea permite să accesați produsele noastre și pentru a putea efectua o comandă, temeiul prelucrării fiind obligația contractuală. În măsura în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. VIAOMEGA SRL nu va putea onora și livra comenzile dvs. Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate pe întreaga perioadă de existență a contului creat, până în momentul ștergerii contului, însă nu mai mult de o perioadă de 3 ani ani de la data ultimei autentificări în cont sau a ultimei comenzi. Te vom notifica înainte de a închide contul tău de client și de a șterge toate datele asociate acestui cont de client. În măsura în care ulterior creării contului ați plasat o comandă datele dvs. vor fi păstrate pe o perioadă de 3 ani de la data plasării ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescripție. Datele dvs. prelucrate la momentul creării contului (inclusiv crearea de profiluri) nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, iar ele nu vor fi divulgate niciunui terț și nu vor face obiectul vreounui transfer către o țară terță sau organizație internațională.

REALIZAREA UNEI COMENZI

În momentul completării și finalizării formularului de comandă vă solicităm și colectăm de la dvs. numele, prenumele, adresa de contact, adresa de livrare, nr. de telefon, adresa de email și IP-ul. Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare în scop contractual, pentru a vă putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicată, a ne executa obligațiile de garanție asociate produselor sau, după caz, a face un retur de produse. Temeiul prelucrării îl reprezintă obligația contractuală dintre părți astfel cum a fost ea stabilită prin Termeni și Condiții. În măsura în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. VIAOMEGA SRL nu va putea onora și livra comenzile dumneavoastră. Datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare de asemenea pentru a completa și livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele dvs. de plată online nu vor fi stocate și nu vor fi accesibile de către VIAOMEGA SRL, ci doar de furnizorul serviciului de plată electronică sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate vei fi informat anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl folosești pentru plata online. Singurele date privind plata efectuată pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data inițierii și finalizării tranzacției precum și situația plății. În temeiul obligației legale datele dvs. cu caracter personal necesare întocmirii documentelor de plată vor fi furnizate partenerilor noștri contractuali care ne furnizează serviciile IT și vor fi folosite în vederea depunerii declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate pe întreaga durată a raportului contractual precum și pe un termen de 3 ani de la data plasării ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescripție. Pentru a ne putea executa la timp și conform obligațiilor asumate, datele dvs. cu caracter personal for fi divulgate partenerilor noștri contractuali de încredere, selectați în mod atent:

- furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe situat în România;

- furnizorul serviciilor de contabilitate

- furnizorul serviciilor de comunicări și transmiteri corespondență pe e-mail

- furnizorul serviciilor de telefonie mobilă și fixă care ne ajută să ținem legătura cu tine, situat în România;

- curieri cu care avem încheiat un raport contractual;

- procesatorii serviciului de plăți online

Datele dvs. prelucrate la momentul creării contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri și nu vor face obiectul unul transfer către o țară terță sau o organizație internațională.

NEWSLETTER - MARKETING DIRECT

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul BIOZILNIC este gratuită și voluntară și se face exclusiv în baza consimțământului dvs. Newsletter-ul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promoțiilor, etc. Vânzătorului într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta. Pentru a asigura serviciile de marketing colectăm de la dvs. adresa de e-mail, nr. de telefon, nume, prenume. Aceste date for fi folosite în mod exclusiv pentru a vă ține la curent cu privire la produsele, serviciile și ofertele noastre. Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal îl reprezintă consimțământul tău, durata prelucrării fiind întreaga durată a existenței consimțământului. Consimțământul poate fi retras oricând printr-un email trimis la adresa de mail contact@biozilnic.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi și va avea drept consecință încetarea prelucrării. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării efectuată înainte de retragerea acesteia. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către niciun alt operator sau împuternicit și nu vor fi transmise către nicio țară terță și sau organizație internațională

COOKIE-URI

A se citi cu atenție secțiunea 11. "Politica de utilizare a Cookie-urilor" de mai jos.

LINK-URI

Acest site conţine legături către alte site-uri. VIAOMEGA SRL nu este responsabilă de politica de confidenţialitate implementată de aceştia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali şi a celorlalte informaţii referitoare la colectarea informaţiilor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul informaţiilor colectate pe acest site. Atunci când accesați o pagină web care conține plugin-uri browser-ul dvs. stabilește o legătură directă cu serverele furnizorilor respectivi. Conținutul plugin-ului va fi transmis de furnizorul respectiv direct către browser-ul dvs. și va fi integrat de acesta în pagina web. Prin integrarea plugin-ului furnizorul respectiv primește informația că browser-ul dvs. a accesat pagina noastră web. Aceasta se întâmplă indiferent dacă aveți un profil pe rețeaua socială respectivă sau dacă tocmai v-ați logat. În cazul în care sunteți logat pe rețeaua socială respectivă, aceasta poate atribui vizita pe pagina noastră web profilului dvs. de pe rețeaua socială respectivă. Dacă interacționați cu plugins, de exemplu prin acționarea butonului ”Îmi place” de pe Facebook sau faceți un comentariu, informația corespunzătoare va fi transmisă direct către furnizorul respectiv și stocată acolo. Informații privind scopul și volumul colectării datelor, prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor cu caracter personal prin furnizorul respectiv, cât și drepturile dvs. și posibilitățile de setare referitoare la acestea în vederea protecției vieții dvs. private găsiți în instrucțiunile referitoare la protecția datelor ale furnizorului respectiv.

10.3. Securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Securitatea datelor dvs. cu caracter personal sunt o prioritate pentru noi. Vă asigurăm de faptul că orice prelucrare a datelor se face cu respectarea principiilor garantate de Regulament și prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare, prin punerea în aplicare a unor politici interne adecvate de protecție a datelor. Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informaţiilor personale ale utilizatorilor nostri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline cât şi online. Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în partea de jos a ferestrei de browser Microsoft Internet Explorer.

10.4. Drepturile dvs. în calitate de persoană vizată

Regulamentul 679/2016 asigură protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor fizice și în special a dreptului acestora la protecția datelor cu caracter personal. În ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, aveți dreptul de a solicita exercitarea oricărui din următoarele drepturi în vederea garantării protecției datelor dvs. cu caracter personal:

-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteți solicita să vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care are loc prelucrarea, destinatarii cărora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri;

-dreptul de a solicita rectificarea datelor: în situația în care există erori cu privire la datele care vă sunt prelucrate, aveți posibilitatea de a solicita corectarea sau completarea lor. Subscrisa voi comunica rectificarea fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate

-dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor: aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor în următoarele situații: dacă ați contestat exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificam exactitatea datelor; dacă prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; dacă subscrisa nu mai am nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; dacă v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor dvs.

-dreptul de a solicita ștergerea datelor: puteți solicita ștergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , dacă v-ați retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; dacă vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale.

-dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteți solicita transferul datelor dvs. către un alt operator dacă prelucrarea are la baza consimțământul dvs. și prelucrarea este una automată

-dreptul de a va opune prelucrării: aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct, inclusiv creării de profiluri, în acest caz datele dvs. vor fi șterse.

- dreptul de a vă opune să faceți obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilare.

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o simplă cerere adresată VIAOMEGA SRL în calitate de operator, la adresa de email contact@biozilnic.ro. În situația în care considerați că v-au fost încălcate drepturile, aveți posibilitatea să vă adresați cu o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

10.5. Date de contact

Prezenta Politică se completează cu celelalte politici specifice ale VIAOMEGA SRL și Termenii și Condițiile pe care le poți accesa de pe site-ul nostru. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin e-mail, astfel încât aceştia să fie permanent informaţi cu privire la informaţiile pe care le colectăm, cum le utilizăm şi în ce circumstanţe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informaţiilor în alte scopuri. Vom utiliza informaţiile în concordanţă cu politica sub care au fost culese informaţiile. Prezenta informare a dvs. este limitată la pagina noastră web și nu este valabilă pentru paginile web ale operatorilor terți care pot fi accesate prin intermediul acestei pagini web. Nu avem nicio influență asupra prelucrării datelor de către acești operatori terți și nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere în legătură cu aceste pagini web.

VIAOMEGA SRL

Persoană responsabilă Ion Dan Topală

Telefon 0770438097

Mail contact@biozilnic.ro

Pentru a asigura securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic, VIAOMEGA SRL encriptează parolele, cookie-urile de sesiune precum și alte date. VIAOMEGA SRL nu encriptează încă toate datele personale, soluția tehnică fiind în curs de implementare și nu este responsabilă în caz de scurgere a informațiilor datorată vulnerabilității serviciilor unor terți (precum găzduitorul web). În cazul unui astfel de incident, în termen de 72 de ore clienții afectați vor fi anunțați prin email iar la adresa http://www.biozilnic.ro/scurgeri-si-erori va fi publicată o analiză detaliată a incidentului.

11. Politica de utilizare a Cookie-urilor

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul.

Se folosesc două tipuri de cookie-uri: per sesiune și fixe. Primele sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației (browser-ului web). Fișierele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pentru o perioada notată în parametrii cookie-ului sau până când sunt șterse manual de către utilizator.

BIOZILNIC folosește cookie-uri. Navigând pe acest site, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.

De asemenea BIOZILNIC folosește Google Analytics pentru măsurarea performanţelor website-ului. Pentru mai multe informaţii privind cookie-urile folosite de Google Analytics va rugăm să accesaţi şi să consultaţi Google Analytics Cookie Usage on Websites.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un server web unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet pasiv (nu conține programe software și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Cookie-urile nu sunt şi nici nu conțin viruși. Ele se folosesc pentru a stoca informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor. Continuând să folosiți acest website, după ce aţi citit și acceptat acest mesaj de atenţionare, declaraţi că acceptați folosirea cookie-urilor, așa cum este descrisă în acest material informativ. Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalități ale paginii noastre web.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și în cele mai multe cazuri nu identifică personal utilizatorii de internet.

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și în livrarea multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe pagina internet, cum ar fi:

- personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife, păstrarea opțiunilor pentru diverse produse (măsuri, alte detalii etc) în coșul de cumpărături (și memorarea acestor opțiuni) – generându-se astfel flexibilitatea coșului de cumpărături (accesarea preferințelor vechi prin accesarea butonului înainte și înapoi)

Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului în care sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poata face mai eficiente și mai accesibile pentru aceștia.

Folosind setările browser-ului (din meniul Help sau Options), puteți fie să eliminați anumite cookie-uri deja stocate pe dispozitivul dumneavoastră, fie să le blocați pe altele. Multe browsere oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Ele au integrate setări pentru diferite nivele de acceptare, perioade de valabilitate și ștergere automată după ce ați vizitat un anumit website.

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browser-ului dumneavoastră web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. În anumite situații pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă ca nu veți mai primi publicitate online, ci doar că aceasta nu va mai ține cont de preferințele și interesele dvs, evidențiate prin comportamentul dvs. de navigare.

Daca sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces.

Daca împărțiți accesul la calculator cu alte persoane, puteti seta browserul pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată cand închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.

Pe unele pagini terții pot plasa propriile lor cookie-uri anonime, pentru a urmări succesul unei aplicații sau pentru a personaliza o aplicație.

De exemplu când distribuiți un articol folosind butonul pentru rețelele de socializare aflat pe website-ul nostru, respectiva rețea de socializare vă va înregistra activitatea. Datorită modului de utilizare, website-ul nostru nu poate accesa aceste cookie-uri ale terților, iar terții nu pot accesa acele cookie-uri folosite de website-ul nostru.

Ȋn cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivul dumneavoastră și să configurați browser-ul dumneavoastră web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dumneavoastră web. De obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browser-ul web pe care îl utilizați pentru a accesa website-ul nostru. Ȋn funcție de browser-ele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browser-ului dumneavoastră:

Setări Internet Explorer – Internet Explorer; https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11

Setări Firefox – Firefox; https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Setări Chrome – Chrome; https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&hlrm=en

Setări Safari – Safari; https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Setări Edge – Edge; https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Setări Opera – Opera. https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org care prezintă informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

12. Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe BIOZILNIC care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii în scris a problemelor de către utilizator.

Persoana de contact: Ion Dan Topală, email: contact@biozilnic.ro, tel: 0770438097.

În cazul în care nu se rezolvă conflictul pe cale amiabila, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului BIOZILNIC, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de VIAOMEGA SRL față de orice client este valoarea sumei încasate de VIAOMEGA SRL de la acest client.

Va mulțumim și vă urăm un călduros bun venit pe site!