0 produs(e) - 0,00Lei

Produse bio pentru casa

Stock epuizat
Biolu gel ecologic pentru masina de spalat vase 1L

Gel ecologic pentru spalat vase in masina de spalat vase 1L Gelul este destinat utilizarii in masina automata de spalat vase. Indeparteaza bine grasimea, lasand..

35,33Lei

Stock epuizat
Biolu Sapun de Marsilia ecologic 140g

Sapun solid de Marsilia ecologic pentru rufe 140gSapunul de Marsilia Biolù este produs in conformitate cu metoda traditionala de fabricare a sapunului de Marsil..

16,13Lei

Stock epuizat
Biolu Tablete ecologice de sare pt. masina de spalat vase 1100g

Tablete de sare regeneranta pentru masina de spalat vase 1100gTabletele de sare Biolù sunt pentru masina de spalat vase. Renegereaza si purifica apa, elim..

23,87Lei

Stock epuizat
BURETE ECOLOGIC PT. SPALAT VASE 2 BUC. Sonett

Burete ecologic pentru spalat vase 2 buc. Sonett    Buretele nu zgaraie, fiind recomandat si pentru vase delicate, inox, alte suprafete sensibile. Din fibre..

19,91Lei

Stock epuizat
DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 1KG Sonett

Dedurizant de apa ecologic 1kg Sonett Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Dete..

31,40Lei

Stock epuizat
DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 500G Sonett

Dedurizant de apa ecologic 500g Sonett   Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posib..

22,71Lei

Stock epuizat
Degresant hipoalergen bio 500ml Biopuro

Degresant  universal hipoalergen pentru bucatarie bio 500ml Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, ..

23,25Lei

Stock epuizat
DETARTRANT (ANTICALCAR) ECOLOGIC 1L Sonett

Detartrant (anticalcar) ecologic 1L Sonett Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gat..

24,06Lei

Stock epuizat
Detartrant bio - lime si menta - 510ml Planet Pure

Detartrant bio - lime si menta - 510ml Planet PureProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu h..

28,93Lei

Stock epuizat
Detartrant bio cu pulverizator - lime si menta - 510ml Planet Pure

Detartrant bio cu pulverizator - lime si menta - 510ml Planet PureProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali,..

30,36Lei

Afişare 1 - 10 din 38 (4 pagini)