0 produs(e) - 0,00Lei

Sonett

Stock epuizat
BURETE ECOLOGIC PT. SPALAT VASE 2 BUC. Sonett

Burete ecologic pentru spalat vase 2 buc. Sonett    Buretele nu zgaraie, fiind recomandat si pentru vase delicate, inox, alte suprafete sensibile. Din fibre..

19,91Lei

Stock epuizat
COMPLEX INALBITOR SI PT. SCOS PETE ECOLOGIC 450G Sonett

Complex inalbitor si pt. scos pete 450g Sonett Folositi acest produs pentru: inalbirea rufelor, pentru scoaterea petelor din rufele albe, pentru improspatarea ..

19,91Lei

Stock epuizat
COMPLEX INALBITOR SI PT. SCOS PETE ECOLOGIC 900G Sonett

Complex inalbitor si pt. scos pete 900g Sonett Folositi acest produs pentru: inalbirea rufelor, pentru scoaterea petelor din rufele albe, pentru improspatarea..

28,06Lei

Stock epuizat
CREMA ABRAZIVA ECOLOGICA PT. CURATAT 500ML Sonett

Crema abraziva ecologica pt. curatat 500ml SonettCrema abraziva ecologica pentru curatat suprafete de inox, plastic, ceramica, fitinguri.Utilizare: aplicati pe ..

20,47Lei

Stock epuizat
DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 1KG Sonett

Dedurizant de apa ecologic 1kg Sonett Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Dete..

31,40Lei

Stock epuizat
DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 500G Sonett

Dedurizant de apa ecologic 500g Sonett   Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posib..

22,71Lei

Stock epuizat
DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 5KG Sonett

Dedurizant de apa ecologic 5kg Sonett  Varianta vrac economica Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel ma..

132,28Lei

Stock epuizat
DETARTRANT (ANTICALCAR) ECOLOGIC 10L Sonett

Detartrant (anticalcar) ecologic 10L Sonett Varianta vrac economica Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faiant..

204,67Lei

Stock epuizat
DETARTRANT (ANTICALCAR) ECOLOGIC 1L Sonett

Detartrant (anticalcar) ecologic 1L Sonett Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gat..

24,06Lei

Stock epuizat
DETERGENT ECOLOGIC LICHID PT. LANA SI MATASE 1L Sonett

Detergent ecologic lichid pt. lana si matase 1L, Sonett, cu ulei de masline -suficient pentru aproximativ 17 spalari-   Un detergent bio dedicat pentru ruf..

39,95Lei

Afişare 1 - 10 din 100 (10 pagini)