0 produs(e) - 0,00Lei

Alte Uleiuri

Stock epuizat
Gel de dus pudra cu cocos si hibiscus bio 250g refill Eliah Sahil

Gel de dus pudra cu cocos si hibiscus bio 250g refill Eliah Sahil-improspateaza si catifeleaza - pentru piele uscataOrganic. Vegan. Zero waste. Ambalaj composta..

96,80Lei

Stock epuizat
Gel de dus pudra cu cocos si hibiscus bio 90g Eliah Sahil

Gel de dus pudra cu cocos si hibiscus bio 90g Eliah Sahil-improspateaza si catifeleaza - pentru piele uscataOrganic. Vegan. Zero waste.Produsele de ingrijire pe..

53,04Lei

Stock epuizat
Gel de dus pudra cu eucalipt bio 250g refill Eliah Sahil

Gel de dus pudra cu eucalipt bio 250g refill Eliah Sahil-revitalizeaza si improspateaza - pentru pielea normalaOrganic. Vegan. Zero waste.  Ambalaj compostabil...

96,80Lei

Stock epuizat
Gel de dus pudra cu eucalipt bio 90g Eliah Sahil

Gel de dus pudra cu eucalipt bio 90g Eliah Sahil-revitalizeaza si improspateaza - pentru pielea normalaOrganic. Vegan. Zero waste.  Produsele de ingrijire perso..

53,04Lei

Stock epuizat
Gel de dus pudra pentru copii - pepene galben bio 250g refill Eliah Sahil

Gel de dus pudra pentru copii - pepene galben bio 250g refill Eliah Sahil-protejeaza si ingrijeste - pentru copiiOrganic. Vegan. Zero waste.  Ambalaj compostabi..

96,80Lei

Stock epuizat
Gel de dus pudra pentru copii - pepene galben bio 90g Eliah Sahil

Gel de dus pudra pentru copii - pepene galben bio 90g Eliah Sahil-protejeaza si ingrijeste - pentru copiiOrganic. Vegan. Zero waste. Produsele de ingrijire pers..

53,04Lei

Stock epuizat
Gel de dus pudra Sensitive bio 250g refill Eliah Sahil

Gel de dus pudra Sensitive bio 250g refill Eliah Sahil-protejeaza si ingrijeste - pentru piele sensibilaOrganic. Vegan. Zero waste. Ambalaj compostabil.Produsel..

96,80Lei

Stock epuizat
Gel de dus pudra Sensitive bio 90g Eliah Sahil

Gel de dus pudra Sensitive bio 90g Eliah Sahil-protejeaza si ingrijeste - pentru piele sensibilaOrganic. Vegan. Zero waste. Produsele de ingrijire personala Eli..

53,04Lei

Stock epuizat
Ulei de alune de padure bio 50ml Armina

Ulei de alune de padure bio 50ml Armina-extra virgin, presat la rece-Uleiul din alune de padure se foloseste in cosmetica si in aromaterapie. Catifeleaza pielea..

40,70Lei

Stock epuizat
Ulei de argan bio 50ml Armina

Ulei de argan bio 50ml Armina-extra virgin, presat la rece-Originar din Maroc, uleiul de argan este unul dintre cele mai bune uleiuri folosite ca si baza in aro..

64,29Lei

Afişare 1 - 10 din 21 (3 pagini)