0 produs(e) - 0,00Lei

Fara Zahar

Stock epuizat
Acadele rainbow eco 6buc BIONA

Acadele rainbow bio 6buc/pachet fara zahar - vegan   Acadele fara zahar pentru copii. Ingrediente: sirop de porumb*, concentrat de agave*, arome naturale (coaca..

14,24Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de orez cu calciu eco 1L Lima

Lapte de orez cu calciu bio 1 L  200ml de lapte de orez cu calciu asigura 30% din necesarul de calciu zilnic. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara..

13,77Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de orez cu ciocolata cu calciu eco 1L Lima

Lapte de orez cu ciocolata si calciu bio 1L200ml de lapte de orez cu ciocolata si calciu asigura 30% din necesarul de calciu zilnic. O bautura vegetala delicioa..

17,98Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de orez cu cocos eco 1L Lima

Lapte de orez cu cocos bio 1L O bautura vegetala delicioasa si sanatoasa, fara zahar, lactoza, gluten. Lima este o linie de produse premium de o calitate peste ..

13,99Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de orez cu migdale si alune eco 1L Lima

Lapte de orez cu migdale si alune de padure bio 1L O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de o calitate pe..

18,66Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de orez cu vanilie eco 1L Lima

Lapte de orez cu vanilie bio 1 L Bautura vegetala bio cu iz de vanilie, delicioasa, fara gluten, fara zahar, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium ..

14,34Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de orez Natural eco 1L Lima

Lapte de orez Natural bio 1L Varianta la flacon de 1L, fara aroma de vanilie. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Lima este o l..

11,71Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de orez Original eco 1L Lima

Lapte de orez Original bio 1L Bautura preferata vegetala in Europa, cu o reteta simpla si delicioasa, fara gluten, fara zahar, fara lactoza. Lima este o linie d..

13,31Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de ovaz cu calciu eco 1L Lima

Lapte de ovaz cu calciu bio 1L 200ml de lapte de ovaz cu calciu asigura 30% din necesarul de calciu zilnic. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara lac..

13,26Lei

Stock epuizat
Bautura vegetala de ovaz cu vanilie eco 1L Lima

Bautura de ovaz cu vanilie bio 1LBautura de ovaz bio cu iz de vanilie. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara lactoza.Lima este o linie de produse premi..

15,44Lei

Afişare 1 - 10 din 74 (8 pagini)